![](/upload/m/mashhadcanary/image/1%20(27).jpg)
باهوش ترین طوطی دنیا درگذشت
طوطی موجودی است که از هوش بسیار بالایی برخوردار است و همین امر باعث شده که تعدادی از طوطیها سخنگو شوند و مانند انسان حرف بزنند و از قدرت درک بالایی برخوردار هستند. یکی از این طوطیهای سخنگوی دنیا که لقب باهوشترین طوطی دنیا را هم با خود یدک میکشید نامش «الکس» بود که ، 50 نوع شکل را شناسایی میکرد، از خود احساسات نشان میداد، خواستههایش را بر زبان میآورد و جالبتر از همه این که علاوه بر سخن گفتن با ترکیب کلمات مختلف واژه جدید میساخت.این طوطی آفریقایی قاعدتا باید تا 50 سال عمر میکرد، اما چندی پیش پس از تحمل 30 روز بیماری مغزی خاص پرندگان سرانجام درگذشت... گفتنی است این طوطی در آخرین ساعات زندگی خود به پزشک شخصیاش گفت: «فردا میبینمت» و سپس چشمان خود را بست.
این طوطی 8 سال بیشتر سن نداشت و از زمانی که جوجه بود توسط یک تاجر فرانسوی در بازار پرنده الجزایر خریداری شد و او با خود طوطی را به فرانسه آورد. این تاجر فرانسوی که کلکسیونی از پرندگان خانگی در منزل خود داشت، عشق عجیبی به این طوطی پیدا کرد تا جایی که برای او معلم و پزشک شخصی گرفت، غذای این پرنده سفارشی بود و روزانه 15 یورو خرج او بود. «الکس» خوبی عجیبی به صاحب و پزشکش پیدا کرد و همین طور بالعکس… پزشک شخصی الکس میگوید: مرگ این طوطی بسیار غیرمنتظره و مرموز بود. صاحب این طوطی که تحمل دوری الکس را نداشت و گریه میکرد، دستور داد الکس را در باغچه منزلش خاک کنند. طرح نظريه جديد تكامل طوطيها
کشف بقایای فسیل طوطی در منطقه سردسیر اسکاندیناوی نظریه ای جدید در خصوص تکامل این پرنده مطرح کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، بررسیهای اولیه حاکی از آن هستند که این فسیلها متعلق به گونه ناشناخته ای از طوطی هاست که در حدود 55 میلیون سال پیش در مناطق سردسیر اسکاندیناوی زندگی می کرده اند.
به گفته دیرینه شناسان کشف این فسیلها نشان می دهد حیات طوطیها در برهه ای از تاریخ در مناطق سردسیری نظیر نروژ و دانمارک امری شایع بوده است.
درحال حاضر طوطیها تنها در مناطق گرم و حاره ای زمین نظیر استوا زندگی می کنند و کشف بقایای فسیل آنها در مناطق سردسیر و نزدیک به قطب زمین نکته ای شگفت انگیز محسوب می شود.
کشف این فسیلها که در مناطق شمال غرب دانمارک صورت گرفته است، نظریه جدیدی را مطرح کرده است مبنی بر آنکه احتمالا طوطیها برای نخستین بار در شمال سردسیر زمین تکامل یافته اند.
بر اساس گزارش زی نیوز، دیرینه شناسان اعلام کردند این طوطی که "طوطی آبی دانمارکی" نام دارد گونه ای جدید در خانواده این پرنده محسوب می شود